Konfidence-linked_in
Konfidence-icon-P-en-O

P&O

Heb jij (sinds kort) je eigen bedrijf? Heb je mensen in dienst (genomen)? Wil jij je focussen op waar jij in uitblinkt en wil je tegelijkertijd de juiste aandacht geven aan je medewerkers? Dan heb je een mooie uitdaging!

Vanuit mijn jarenlange ervaring als P&O-er in de dynamische context van verschillende organisaties in diverse branches bied ik P&O diensten. Ik faciliteer je graag op diverse vlakken. Vind je het lastig om functionerings- of beoordelingsgesprekken te voeren? Dan bied ik graag mijn expertise aan in de vorm van training van de leidinggevende of in begeleiding van de gesprekken. Mogelijk gaat het om praktische zaken als het opstellen van een personeelshandboek en functieprofielen. Je kunt me inschakelen. Wellicht heb je buikpijn van je zieke medewerkers en zoek je naar de juiste manier om je medewerkers te begeleiden. Ook hierin ondersteun ik je graag! Mijn doel is jou en je medewerker te laten groeien in (zelf)vertrouwen, vertrouwen in elkaar en in de organisatie door passende tools in te zetten. Misschien staat jouw prangende kwestie hierboven niet omschreven en is je interesse wel gewekt. Neem dan gerust contact met mij op!

even voorstellen

Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan je gerust contact met me opnemen via info@konfidence.nu

Neem vrijblijvend contact op


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Laten we samen ontdekken,
welk verlangen er in je hart leeft