Konfidence-linked_in
Konfidence-icon-reintegratie

Re-integratie & Outplacement

Ben jij arbeidsongeschikt en kan je misschien niet terugkeren naar je eigen functie? Heb je te horen gekregen dat je afscheid moet nemen van je huidige werkgever? Jouw leven neemt een heel andere wending dan je had gedacht en dat is een grote uitdaging. In feite komt het neer op een heroriëntatie op je persoonlijke en professionele (loopbaan)ontwikkeling. Daar help ik je graag bij!

Werkwijze & Resultaat
Voor jou kan het lijken of jouw roer tijdelijk door iemand anders is overgenomen. Je ervaart minder grip op je leven. Dat is logisch en het is belangrijk hierbij stil te staan, om te komen tot een stukje verwerking en acceptatie. Dan ontstaat er ruimte om weer nieuwe mogelijkheden te onderzoeken. Jouw traject start met een heroriëntatie op jouw zijn. Je gaat antwoorden vinden op de vragen: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Tijdens deze fase ontdekken we jouw kwaliteiten, drijfveren en talenten. Ik zet hierbij verschillende methodieken en loopbaanspelen in. Het betekent, dat jij flink aan de slag mag. Het slagen van jouw traject heeft voor het grootste deel te maken met jouw inzet. Van mij mag je verwachten dat ik je volop zal steunen en motiveren. Met mijn tomeloze energie zal ik je enthousiasmeren om door te gaan.

Het resultaat van jouw traject is, dat jij goed zicht krijgt op wie jij bent. Jij weet en kan benoemen wat jouw kracht is, jouw talent. Doordat jij dichterbij jezelf komt, kan jij ook met meer (zelf)vertrouwen authentieke keuzes maken. Je kunt jouw kwaliteiten en vaardigheden vertalen naar beroepssituaties die bij jouw unieke zijn passen. Natuurlijk ondersteun ik je bij het opstellen van jouw unieke CV. We zetten de puntjes op de i voor een mooi LinkedIn profiel. Ik help je bij het zoeken naar passende vacatures en bij het solliciteren, om je wens in je droombaan te kunnen uitleven.

even voorstellen

Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan je gerust contact met me opnemen via info@konfidence.nu

Neem vrijblijvend contact op


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Laten we samen ontdekken,
welk verlangen er in je hart leeft